If you are unable to read this e-mail please visit  this link; (CLICK HERE !!)


Utrechthaven 11C, 3433 PN  Nieuwegein.
Phone +31-(0)30-2283607
Fax +31-(0)30-2291074 
E-mail  Info@eurolectron.com

 

27 t/m 29 Mei 2009, stand 8F001

Gratis kaarten, klik hierboven.

Modulair Infra Rood “Rework” systeem.


Het IR-XT5P BGA rework station, met de gepatenteerde PDR Focused IR technologie, is speciaal ontworpen voor de meest moeilijke reparaties aan PCB’s. Het systeem maakt geen gebruik van nozzles, hete lucht of gas.Via de ThermoActive software is er exacte controle van Component en PCB temperatuur; het station is modulair “upgradeable” voor 100% yield rework aan componenten zoals: SMDs, BGAs, CSPs, QFNs, Flipchips, CGA’s en is geschikt voor loodvrij soldeer applicaties. De IR-XT5P kan naar behoefte geconfigureerd worden, met keuze uit een groot aantal opties. De operator kan snel en veilig alle typen SMT componenten repareren zonder gevaar van oververhitting van component. Voor een demonstratie filmpje (KLIK HIER !!)

      

Nieuw Functioneel Tester concept.

 

Voor het functioneel testen van printkaarten of elektronische subassemblies introduceert Eurolectron een geheel nieuw concept. Wij combineren hierbij de betrouwbaarheid van een Mass Interconnect systeem van Virginia Panel Corporation (VPC) met basis schakel en meetbehoeften in de vorm van de YAV serie meetinstrumenten. Deze serie instrumenten kunnen direct gemonteerd worden in de VPC interface waardoor geen extra bekabeling meer nodig is en een zeer betrouwbaar en flexibel functioneel testsysteem ontstaat. Dit basis testsysteem, TTT-1, kan desgewenst worden uitgebreid en gecombineerd met extra meetelektronica in de vorm van LXI, VXI, PXI of iedere ander soort meetinstrument welke door LabView en TestStand van National Instruments wordt ondersteund. De eenvoudige basis tester TTT-1 kan worden voorzien van additionele standaard modules om zo een volledig stand alone testrack te vormen of zelfs uitgroeien tot een volledig automatisch in-line testsysteem, al naar gelang uw behoeften.

Het contact met uw UUT (Unit Under Test) vindt plaats via een zogenaamde testfixture welke ook door Eurolectron BV als kit of volledig uitgebouwd kan worden geleverd.  Meer informatie op de beurs of via onze website. (KLIK HIER !!)

Testfixture oplossingen van Eurolectron, snel, goed en betaalbaar.


Naast testsystemen en software kunt u bij Eurolectron BV ook terecht voor complete oplossingen. Zo werken wij samen met gerenommeerde leveranciers van testfixtures uit binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen wij u altijd die fixture aanbieden die bij u en uw project past.

Voor ICT testers werken wij samen met ECT, deze fabrikant biedt zowel vacuum als mechanische testfixture-oplossingen voor alle merken ICT testsystemen, gegarandeerd foutloos geleverd binnen 12 werkdagen na ontvangst van de door uw tester gegenereerde fixturegegevens.

Voor Functionele testoplossingen werken wij samen met onder andere ATX uit Duitsland. Deze fabrikant is gespecialiseerd in de meest complexe testoplossingen voor alle functionele of combinatie testsystemen. Daarnaast biedt ATX een scherp geprijsde serie mechanische testfixtures met een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding. Catalogus downloaden, (KLIK HIER !!)

Nieuwe In-Circuit Tester van Digital Test.


Van DigitalTest toont Eurolectron de laatste nieuwe uitvoering van de MTS 180 Eagle ICT tester.

Deze scherp geprijsde, economisch en niet gemultiplexte tester, bevat een pneumatisch aandruksysteem waardoor de te gebruiken testfixtures eenvoudig van opbouw zijn en daardoor voordeliger dan de meeste andere vacuum ICT testfixtures.

In tegenstelling tot de meeste concurrerende systemen kan de MTS 180 Eagle worden uitgerust met een combinatie van zowel analoge als hybride In-Circuit testkanalen. Dit biedt deze tester ongeëvenaarde mogelijkheden in zijn segment.  Daarnaast kan de tester tevens worden voorzien van functionele testmodules om zo de testdekking nog verder te verhogen. Door de uiterst krachtige C-Link test tools is programmeren van het systeem en het ontwerpen van een testfixture heel eenvoudig en uitermate snel. Dit alles zorgt ervoor dat u met de MTS 180 Eagle alle voorkomende productiefouten en defecten in een PCB snel en voordelig kunt vinden. Het systeem is geschikt voor maximaal 2000 analoge of 1600 hybride testkanalen.

Door het 1 op 1 driver sensor systeem kunnen testprogramma’s van bestaande systemen worden omgezet naar de MTS 180 Eagle.

Meer informatie aanvragen?  (KLIK HIER !!)

 

Nieuwe Soldeertoestellen van JBC.

JBC soldeerstations onderscheiden zich door vormgeving en vooruitstrevende techniek. Door het exclusieve JBC Advanced verwarmingssysteem bereikt de soldeertip binnen 2 seconden een soldeertemperatuur van 350°C. In de houder gaat de temperatuur van de tip automatisch terug naar 250°C, hierdoor gaan de tips ( cartridges) tot 5 x langer mee.
Voor Loodvrij soldeer toepassingen zijn er de “Extended Lifecartridges welke door een sterkere plating beter bestand zijn tegen de corrosieve omstandigheden bij het loodvrij solderen.

 

De Nieuwe NA-2A is een compleet advanced soldeerstation met soldeerbout en tweezer voor de kleinste componenten zoals 0105 en 0201. De ergonomische hand-tools hebben een korte afstand (20mm) tussen de tip en de houder waar de hand-tool wordt vastgehouden Hierdoor zijn deze bij uitstek geschikt voor reparatie- werkzaamheden aan zeer kleine onderdelen en onder de microscoop. De catalogus kunt u hier downloaden.

Nieuwe Interfaceoplossingen van VPC.

 

Virginia Panel Corporation, specialist in Mass Interconnect systemen, heeft haar G18 systeem uitgebreid met een Slider versie. Deze speciaal voor PXI Rack systemen ontwikkelde oplossing zorgt ervoor dat de zo kwetsbare PXI instrumenten worden voorzien van een zeer betrouwbare interface welke tot 10000 keer zonder problemen kan worden verbonden en verbroken met een UUT (Unit Under Test).

Daarnaast toont Eurolectron ook de nieuwe G12X. Deze nieuwe uitvoering beschikt over 18 vrije sloten en is compatibel met de bestaande G12 systemen. Er kunnen zowel bestaande G12 Test adaptoren worden gebruikt als de nieuwe G12X adaptoren.
Voor een overzicht van de beschikbare Mass Interconnect systemen, KLIK HIER !!

Nieuwe Serie POGO Testprobes van ECT.


Everett Charles Technologies, ECT, heeft haar Pogo testprobes nog verder verbeterd. Naast de conventionele Pogo serie probes zijn nu ook de Loodvrije serie Pogo probes, beter bekend als LFRE serie probes, leverbaar met alle Pogo kopvormen en voor de h.o.h. afstanden van 1,27mm, 1,91mm en 2,54mm. Door de unieke plating is de LFRE probe veel minder gevoelig voor vervuiling door tindeeltjes uit de Loodvrije soldeer. Hierdoor wordt de contactkwaliteit over een langere tijd gegarandeerd. Door de Unieke Pogo-kogeltje bent u tevens verzekerd van een zeer lage interne weerstand over de gehele veerweg van de probeCatalogus KLIK HIER !!

Nieuwe Serie instrumenten van 6TL.


6TL heeft een complete YAV serie meetinstrumenten ontwikkeld welke direct in iedere VPC 90 serie interface passen. Naast de meest voorkomende schakelbehoeften, digitale en analoge I/O zijn er ook instrumenten beschikbaar voor het aansturen van Pneumatiek en voor het direct meten van de lichtintensiteit en kleur van LED’s. De YAV serie kan uitstekend dienst doen als basis voor zowel een eenvoudig functioneel testsysteem als voor de meest complexe in-line testapplicatie.  De complete YAV Range downloaden als PDF? KLIK Hier !!.

Nieuwe LXI producten van VTI Instruments


Op de beurs toont Eurolectron BV de nieuwe EX1200 serie “measure/control” instrumenten met een zeer hooge schakeldichtheid, tot 576 kanalen, voor spanning of temperatuur. Één unit neemt maar 1U hoogte in beslag in een 19” testrek. Door de flexibele opbouw kunt u middels verschillende signaal schakel, en I/O subsystemen altijd een passende configuratie samenstellen. De EX1200 bezit een geïntegreerde web interface voor set-up en controle. Meer info Hier!!

 

Uw e-mail adres is door ons verkregen door bezoeken aan uw firma, branchegerichte beurzen of seminars, of via reacties op onze Website. Wij respecteren uw on-line tijd en privacy en willen dit medium hiervoor niet misbruiken. Als u liever geen e-mail in deze vorm meer wenst te ontvangen van ons, reageer dan op deze e-mail door in de onderwerpregel (subject) de tekst te vervangen door het woord REMOVE. Indien u juist wel prijst stelt op onze e-mailings en u wilt dat wij in het vervolg deze informatie ook sturen naar uw collega's reageer dan op deze mail met de betreffende e-mail adressen.

 

Your email address has been collected by us via visits to your company, specialized trade shows or seminars or reactions through our website. We respect your on-line time and privacy and pledge not to abuse this medium. If you prefer not to receive further e-mails of this type from us, please reply to this e-mail and replace the text in the subject line by the word, REMOVE. If you appreciate our e-mailing and you would like us to inform your colleagues as well please reply to this email with their email addresses.

Bedrijfsinformatie
Eurolectron BV


PDF Download
(1,8 Mbyte)

Utrechthaven 11C,  3433 PN Nieuwegein Netherlands

Phone ++31-30-2283607    Fax ++31-30-2291074

e-mail info@eurolectron.com    www.eurolectron.com.