C

 

 

Flexibel, Modulair opbouwbaar Platform voor Functionele Testsystemen.

Ongeacht, tafel systeem, rack gebaseerd of in lijn, alle basis modules zijn gelijk in ieder platform.

 

 

Met de modulaire bouwblokken van 6TL Engineering stelt u eenvoudig en snel uw basis testsysteem samen. Omdat alle systeemblokken universeel inzetbaar zijn, zijn deze toe te passen in ieder basis platform, of dit nu een kleine tafel oplossing betreft, een testrack gebaseerd systeem  of een uit 1,2 of meerdere modules bestaande in-lijn oplossing, alle basis modules zijn voor alle platformen altijd gelijk.

 

Alle standaard modules zijn voorzien van eigen intelligentie en NI LabView drivers. De bedrading tussen alle modules onderling, vindt plaats middels een vierdraads seriële kabel welke de CAN Bus interface en de 24V voedingsspanning bevat. Hierdoor is het bedraden en programmeren van het systeem zeer snel en eenvoudig.

 

Door deze vergaande standaardisatie worden de ontwikkelkosten van een functioneel Testsysteem tot een minimum beperkt en kunnen wij zeer prijsconcurrerend en snel een kompleet basis testsysteem, inclusief bedrading schema´s, CE Certificatie en documentatie leveren. De gemiddelde levertijd hiervoor bedraagt 3 tot 4 weken.

 

Nieuwsgierig geworden klik dan hier en stuur ons uw gegevens, wij sturen u dan een complete prijslijst en een voorbeeldconfiguratie met bijbehorende systeemprijs. De volledige catalogus van 6TL engineering kunt u hier downloaden als PDF file of hier on-line bekijken.

 

Modularity Productronica.jpg

Meer informatie ook op onze wensite, klik op bovenstaande afbeelding om deze te bezoeken.

 

Eurolectron is a supplier for machines, products and software for the PCB assembly and Test industry

Meer Nieuwsbrieven bekijken?  Bezoek dan onze website www.eurolectron.com

onder de rubriek “nieuws” op onze homepage, of in het archief.

 

Copyright 2010 Eurolectron B.V.  All Rights Reserved.    More on www.eurolectron.com   March 2010.